Welkom in Brasserie de Brave. Een bijzonder restaurant op een bijzondere locatie.  
Brasserie de Brave is een authentiek restaurant gelegen aan de binnenbaan van Sportstal Dijckhoeve. Vanuit het restaurant heb je prima zicht op het trainen van dressuur- en springpaarden. De ruiters kunnen ongestoord rijden dankzij de eenzijdige spiegel ramen

De koks van Brasserie de Brave zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag gerechten van zuivere (streek)producten met pure smaken. Lekker, no nonsense eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij Brasserie de Brave.

Brasserie de Brave heeft een unieke uitstraling en biedt ruimte aan 70 personen (verdeeld over restaurant en bar). Het sfeervolle zonnige terras, met maar liefst 50 zitplaatsen, biedt veel mogelijkheden voor uw ontvangst, borrel of diner.  

De liefde voor goed eten, heerlijke wijnen en genieten in fijn gezelschap zijn de basis ingrediënten bij Brasserie de Brave.


Over “de Brave” 

Chef kok is John de Jong, in de keuken wordt hij geassisteerd door onze sous chef Maxim Ivakic en Sander Jonker. 

John heeft jarenlang gereisd en culinaire ervaringen opgedaan in onder meer Hongkong en Maleisië. Vervolgens heeft John deze ervaringen verder uitgebreid in diverse internationale keukens over de hele wereld, van Nieuw Zeeland tot het prachtige Caribische eiland Saint Lucia.

Het is John zijn passie om van verse, regionale producten hoogwaardige gerechten te maken.  

Belangrijk voor John is dat zijn gasten genieten in een ongedwongen informele sfeer van de smaakvolle gerechten die de keuken voor hen bereid.

Ons hele team van Brasserie de Brave staat graag voor u klaar!